Home TOP NEWS Δύσκολη αποστολή…

Δύσκολη αποστολή…


Αρκετά δύσκολη αναμένεται η αποστολή των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού έχοντας μείνει πίσω στο κυνήγι του τίτλου παίζει τα ρέστα της στο επερχόμενο παιχνίδι και έρχεται με μοναδικό στόχο το διπλό.

Γνώριμος αντίπαλος ο Απόλλωνας, μιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει αντιμετωπίσει άλλες 4 φορές τη φετινή χρονιά. Δυστυχώς σε όλες τις αναμετρήσεις το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αφού στους 2 αγώνες του Πρωταθλήματος, η ομάδα της Λεμεσού μετράει ισάριθμες νίκες, ενώ στο Κύπελλο με μια νίκη και μια ισοπαλία κατάφερε να αποκλείσει την ομάδα μας. Γενικά ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα και μόνο από δικά του λάθη δεν βρίσκεται στην κορυφή. Όπως και να’ χει όμως, η δική μας ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζει τον κάθε αγώνα το ίδιο, έτσι κι αυτόν, στον οποίο στοχεύει την επιστροφή στις νίκες. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και μειώνοντας τα λάθη να κυνηγήσουν το τρίποντο.

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας μας την Κυριακή, όμως ο Αναστασίου καλείται να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του και να καταστρώσει το πλάνο του για νίκη.