Home TOP NEWS Το μυαλό… στην ΑΕΚ

Το μυαλό… στην ΑΕΚ


Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Ο απόηχος του «αιώνιου» κράτησε για τα καλά και πλέον ανήκει στο παρελθόν και έτσι το μυαλό όλων στο «Ηλίας Πούλλος» πρέπει να είναι στραμμένο στην ομάδα της Λάρνακας.

Σε αυτή τη φάση του Πρωταθλήματος κάθε εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει ντέρμπι οπόταν πρέπει να προετοιμάζεται κατάλληλα. Οι ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσουν άλλη μια πρωινή προπόνηση σήμερα, με τα ερωτηματικά αναφορικά με τις επιλογές του Αναστασίου να παραμένουν. Ο λόγος για τους Λόρα, Ζίβετς και Πρέτσε που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μάλλον μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από την άλληω, δεδομένοι απόντες θα είναι οι Χριστοφή και Κατελάρης, που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όποιοι κι αν αγωνιστούν στον αγώνα του Σαββάτου ο στόχος της νίκης δεν αλλάζει, άσχετα αν η ομάδα μας δεν κυνηγάει κάποιο στόχο. Κίνητρα υπάρχουν όμως για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν στα εναπομείναντα παιχνίδια, εάν αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.