Home TOP NEWS Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο…

Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο…


Ως φυσικό επακόλουθο μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό παιχνίδι με το Αποέλ. Μια εμφάνιση ανάλογη με την παρουσία καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα ως συνήθως την ήττα.

Η εικόνα της ομάδας μας ήταν ακριβώς αυτή που δείχνει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν σαν να μην υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και μια καθυστερημένη αντίδραση μετά την ανάπαυλα και αφού έχει γίνει το κακό και δεν διορθωνόταν. Στο τέλος της ημέρας κρατάμε πάντα την αντίδραση, που στην ουσία δεν μας λέει και κάτι. Αυτό που λέει κάτι είναι η τραγική συγκομιδή της ομάδας μας με αποκορύφωμα τις 15(!) ήττες. Οπόταν η όποια αντίδραση δεν μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένους και πόσο μάλλον όταν σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα είναι αποτυχές.

Οι ποδοσφαιριστές εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν σαν αγγαρεία τα παιχνίδια και περιμένουν απλά να ολοκληρωθεί η σεζόν για να πάνε διακοπές, άσχετα αν ορισμένοι κάνουν διακοπές ολόχρονα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν περιμέναμε να δείξουν βελτίωση και έτσι η εμφάνιση ήταν μια από τα ίδια.