Home TOP NEWS Το λιγότερο δέκα μεταγραφές

Το λιγότερο δέκα μεταγραφές


Οι παίκτες που αποχωρούν από την ομάδα και αυτοί που παραμένουν είναι γνωστοί. Τελευταίος που ενημερώθηκε ότι φεύγει ήταν ο Μάρκο Μότα και πλέον τα δεδομένα είναι απόλυτα ξεκάθαρα για τις ανάγκες της ομάδας στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ τέσσερις κοινοτικοί. Είναι οι Μαυρίας, Γκόμεθ, Κολοβός και Νταρμπισάιρ, αλλά και ένας ξένος ο Ραμίρεζ.

Μόντες και Μανρίκε θα είναι τοποθετημένοι στον κατάλογο Β’.

Οι Κύπριοι στο ρόστερ είναι οι Παναγή, Χριστοφή, Κούσουλος , Κατελάρης, Τζιωνής, Χαραλάμπους, Αντωνίου, Φώτη, Κακουλλής, Λοίζου ενώ πιθανόν να προωθηθούν και κάποιοι άλλοι νεαροί.

Από αυτούς που έμειναν δεν αποτελούν όλοι επιλογές… πρώτης γραμμής. Άρα οι νεοφερμένοι θα πρέπει απαραιτήτως να είναι έτοιμοι για να μπουν άμεσα στην εντεκάδα.

Η κάθε ομάδα δικαιούται να έχει στο ρόστερ της 15 μη Κύπριος με μέγιστο αριθμό ξένων, δηλαδή μη κοινοτικών, τους πέντε.

Ποιες είναι όμως οι θέσεις στις οποίες η ομάδα σίγουρα θα ενισχυθεί;

Θα αποκτηθεί τερματοφύλακας ο οποίος θα έρθει για να αποτελέσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Παναγή ένα δυνατό τιμ για το τέρμα.

Έρχονται στην ομάδα δύο κεντρικοί αμυντικοί, ενδεχομένως και ένας νεαρός τρίτος για να δημιουργηθεί η τετράδα των επιλογών στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κούσουλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ενισχυθεί και με δύο παίκτες για τα άκρα της αμυντική γραμμής, έναν δεξί μπακ και έναν αριστερό ενώ ήδη υπάρχουν οι επιλογές των Μαυρία και Μανρίκε.

Τρεις παίκτες θα αποκτηθούν επίσης και για το κέντρο, ένας ανασταλτικός ένας επιτελικός και ένας παίκτης το λεγόμενο οκτάρι. Είναι στο ρόστερ για αυτή τη θέση οι Κατελάρης, Γκόμεθ και Μόντες.

Θα πρέπει να γίνει καλή επιλογή στους ποδοσφαιριστές που θα μεταγραφούν για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, δύο στον αριθμό, ένας αριστερά και ένας δεξιά. Χριστοφή, Τζιωνής και Κολοβός μπορούν να παίξουν ως ακραίοι μεσοεπιθετικοί, ίσως και ο Μαυρίας.

Στο σύνολο τους οι θέσεις που χρειάζονται πλήρωση αυτή τη στιγμή είναι 10 ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει ενίσχυση και με κάποιους παίκτες νεαρούς για τον κατάλογο Β’ ενώ ίσως, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει ως επιθετικούς τους Νταρμπισάιρ και Ραμίρεζ, να γίνει κίνηση και για επιθετικό χωρίς ωστόσο αυτή τη στιγμή να αποτελεί προτεραιότητα.