Home TOP NEWS Εφαλτήριο για το μέλλον η ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται

Εφαλτήριο για το μέλλον η ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται


Έχουν δει πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια. Για να είμαστε πιο ακριβείς, αυτά που βλέπαμε το προηγούμενο μεγάλο διάστημα μας έκαναν να τα πονάμε. Κακό ποδόσφαιρο, μέτριοι παίκτες, ανασφαλείς προπονητές, δύσπιστος και δικαίως έντονα επικριτικός κόσμος και μία ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ψάχνει ακόμη τα πόδια της και την αγωνιστική της ταυτότητα.

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι σήμερα συνειδητά συγκρατημένοι. Κι όμως μέσα σε όλα αυτά έχουν ήδη διατεθεί 3000 εισιτήρια διαρκείας ενώ είναι δεδομένο ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κόσμος της ομάδας διψά για επιτυχίες, αδημονεί να δει καλό ποδόσφαιρο και θέλει να είναι συμμέτοχος στην νέα προσπάθεια.

Είναι επίσης πολύ λογικό να ανησυχεί και ενίοτε να… μουρμουρά για την, κατά τη δική του κρίση, καθυστέρηση στην συμπλήρωση του ρόστερ. Η μπάλα είναι εδώ και καιρό στα χέρια της επιτροπής προγραμματισμού η οποία, θα πρέπει να λεχθεί ότι, μέχρι στιγμή κάνει αρκετά καλή δουλειά. Έχει όμως δρόμο πολύ μπροστά της.

Και μπορεί η διοίκηση να επαναλαμβάνει ότι η φετινή χρονιά δεν αποτελεί, σε αγωνιστικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο, κριτήριο για το μέλλον της ομάδας, ο κόσμος όμως δύσκολα θα αντέξει άλλη μία κακή σεζόν και σίγουρα για τους οπαδούς μας, η χρονιά που μπαίνει αποτελεί σταυροδρόμι.

Πιστεύουμε λοιπόν σε αυτό που άρχισε εδώ και λίγο καιρό να κτίζεται, ευελπιστούμε ότι οι προσδοκίες μας θα ικανοποιηθούν και αποτελέσει η νέα χρονιά εφαλτήριο για τις επόμενες.