Home TOP NEWS Οι εκκρεμότητες στο ρόστερ και οι τελευταίες κινήσεις

Οι εκκρεμότητες στο ρόστερ και οι τελευταίες κινήσεις


Οκτώ μεταγραφές έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Λούφτνερ, Λανγκ, Τιάγκο, Περέιρα, Κυριακίδης, Ουζόχο, Γκόμεζ και Άλβες είναι οι νεοαποκτηθέντες.

Για να μπορεί ο προπονητής να αισθανθεί ότι το ρόστερ είναι πλήρες θα χρειαστεί να γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις μεταγραφές.

Προτεραιότητα δίνεται αυτή τη στιγμή στην απόκτηση αριστερού ακραίου μπακ. Είναι επίσης απαραίτητο να γίνει μεταγραφή και ενός τουλάχιστον εξτρέμ ενώ θα βοηθηθεί πολύ η ομάδα με την έλευση ενός δημιουργικού παίκτη για το χώρο του κέντρου. Από κει και πέρα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για επιθετικό ενώ υπάρχει και η σκέψη να αποκτηθεί άλλος ένας κεντρικός αμυντικός.

Οι ανοικτές θέσεις στο ρόστερ για ξένους δεν είναι πολλές. Αν ικανοποιήσει ο Άλβες και εγγραφεί τότε μένουν τέσσερις θέσεις. Ανοικτό πάντως είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει κι άλλη αποχώρηση με τον Κολοβό να έχει εκφραστεί πως θέλει να φύγει.

Μέσα στο επόμενο διάστημα το φετινό ρόστερ θα αρχίζει να παίρνει σιγά σιγά την τελική του μορφή και ενδεχομένως αυτές οι λίγες κινήσεις που απέμειναν να γίνουν, να είναι αυτές που θα κάνουν την πραγματική διαφορά στην ποιότητα της ομάδας φέτος.