Home TOP NEWS Για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια…

Για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια…


Αυτό που έλειψε από την ομάδα τα τελευταία πολλά χρόνια είναι η σταθερότητα, όχι μόνο στην απόδοση της αλλά και στα άτομα που αποτελούσαν το έμψυχο δυναμικό της.

Πάμπολλες μεταγραφές οι οποίες αποχώρησαν, παίκτες οι οποίοι δεν κατάφεραν να στεριώσουν και μία ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία στο περσινό της ρόστερ είχε μόλις 6 παίκτες που της ανήκαν και την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Ο βασικός κορμός που θα δημιουργηθεί φέτος θα είναι αυτός πάνω στον οποίο θα γίνονται οι προσθαφαιρέσεις στο μέλλον.

Παναγή, Κατελάρης, Κούσουλος, Μανρίκε, Τζιωνής, Μόντες, είναι παίκτες πρώτης γραμμής, νεαροί σε ηλικία και έχουν όλα τα φόντα να οδηγήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια την ομάδα, έχοντας στο γήπεδο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα η παρουσία κάποιων πιο έμπειρων στην ομάδα όπως οι Χριστοφή, Ντάρμπισάιρ, Γκόμεθ, θα δώσει μεγάλη βοήθεια κυρίως στους νεοφερμένους για να έχουν γρήγορη προσαρμογή.

Αν δούμε επίσης αυτά που προσδοκούμε από αυτούς που αποκτήθηκαν και θα αποκτηθούν τότε σίγουρα θα μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με πολύ περισσότερη αισιοδοξία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πρωταγωνιστήσει ξανά και για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί από τώρα το ρόστερ του μέλλοντος.