Home TOP NEWS Οι νέες εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Οι νέες εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η δημοσιογραφική διάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην οποία παρουσιάστηκαν οι νέες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας.

To omonoianews βρέθηκε στην οδό Παπανικολή, στο οίκημα του σωματείου, στο χώρο όπου θα στεγάζεται πλέον το νέο κατάστημα με τα προϊόντα της ομάδας και παρακολούθησε την παρουσίαση.

Δημήτρης Γρηγόρη (Αναπληρωτής πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ): «Επεξεργαστήκαμε για αρκετό καιρό την απόφαση για να συνεχίσουμε με την συγκεκριμένη εταιρία. Η Μακρόν είναι μία εταιρεία που καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας. Διαθέτει την τεχνολογία που χρειάζεται για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Η συνεργασία είναι για τρία χρόνια. Η πρώτη φανέλα θα είναι χρώματος πράσινο με άσπρο και η δεύτερη κόκκινη.»

Έρικα Μακιαβέλι (Aeria Manager Macron): «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία απο τις μεγαλύτερες ομάδες εδώ στην Κύπρο. Δουλέψαμε σκληρά το τελευταίο διάστημα για να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τις νέες εμφανίσεις. Θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμορφες εμφανίσεις που να ταιριάζουν με την ιστορία και το μεγαλείο αυτής τις ομάδας. Η νέα σεζόν σύντομα ξεκινά και είμαστε έτοιμοι να συμπορευτούμε με την ΟΜΟΝΟΙΑ.»

Σταύρος Τάκης (Αντιπρόσωπος Macron Κύπρου): «Καλωσορίζουμε την Μάκρον στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από πλευράς τιμών η Μακρόν είναι αρκετά ανταγωνιστική για να προσφέρει τα προιόντα της στον κόσμο της ομάδας.»

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις:

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και παπούτσια