Home TOP NEWS Δουλειά στη… νωθρότητα μετά την ανάπαυλα

Δουλειά στη… νωθρότητα μετά την ανάπαυλα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε αρκετά θετικά στον αγώνα με τη Δόξα, ωστόσο είχε και κάποια κενά διαστήματα κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό για μια ομάδα στην 1η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος. Αναφερόμαστε ασφαλώς στη νωθρότητα που έδειξε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από τον αγώνα.

Στα αρχικά στάδια του β’ ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε ανάλογη απόδοση με το πρώτο μέρος, αφού η Δόξα πήρε περισσότερο μπάλα και έβγαινε συχνά μπροστά, με αποτέλεσμα να έχει και κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Ευτυχώς όμως οι ποδοσφαιριστές της Δόξας βρήκαν μπροστά τους έναν ανίκητο Ουζόχο και η ομάδα μας δεν… την έπαθε. Ασφαλώς και το γκολ του Μποτεάκ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει, εν τέλει, μια εύκολη νίκη η ομάδα μας και να φύγει το όποιο άγχος είχε δημιουργηθεί. Πρέπει όμως αυτό να αποτελέσει ένα καλό μάθημα στους ποδοσφαιριστές, ότι τίποτα δεν τελειώνει πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, πόσο μάλλον όταν υπάρχει άλλο ένα ημίχρονο.

Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δώσει έμφαση το τεχνικό τιμ τις επόμενες μέρες. Το στοίχημα είναι η ομάδα μας να βελτιώνεται σταδιακά και να διορθώνει τα όποια λάθη γίνονται, ούτως ώστε να παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη.