Home TOP NEWS Δυναμώνει εκ των έσω…

Δυναμώνει εκ των έσω…


Παρέσυρε ακόμα και τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ στην μετριότητα η περσινή αρνητική χρονιά της ομάδας. Παίκτες όπως οι Γκόμεθ, Κούσουλος οι οποίοι είχαν φουλ συμμετοχές ή ακόμα και ο Ντάρμπισαιρ ο οποίος είχε λάμψει με την παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπόρεσαν να διακριθούν. Πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ πέρσι της ομάδας ο Ισπανός, παρουσία ωστόσο που δεν είχε αντίκρισμα.

Η περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ απλά δεν μπορούσε. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ποιότητα με την οποία έχει εμβολιαστεί η ομάδα δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο, πλαισιωμένοι πλέον από συμπαίκτες με δυνατότητες.

Η αρχή έγινε στην πρώτη αγωνιστική. Φάνηκε αμέσως η διαφορά  και ενώ η ομάδα είναι ακόμη, λίγο πολύ, σε φάση προετοιμασίας. Το γκολ του Ματ, η ασιστ του Γκόμεθ, η σχεδον αλάνθαστη παρουσία του Κούσουλου στα χαφ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Περιμένουμε ακόμη την άνοδο των Χριστοφή, Κατελάρη αλλά και του Τζιωνή ενώ παίκτες όπως οι Μανρίκε και Μαυρίας είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν κι αυτοί να βγάλουν ένα πολύ καλύτερο εαυτό σε σχέσι με πέρσι.