Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό φιλικό με την ΑΕΛ

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό φιλικό με την ΑΕΛ


Την ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στο «Τσίρειο» (19:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε φιλικό παιχνίδι. Πρόκειται για το έκτο φιλικό προετοιμασίας, με τον Χένινγκ Μπεργκ να δοκιμάζει και σήμερα διάφορα πράγματα.

Αλλαγμένη θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νορβηγός κόουτς, συγκριτικά με το τελευταίο φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση. Μιας και είναι προγραμματισμένη η πρόβα τζενεράλε για αύριο απέναντι στη Σαλαμίνα, θεωρούμε ότι ο προπονητής της ομάδας θα δώσει σήμερα χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι τώρα. Ο σχηματισμός προβλέπουμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Κωνσταντίνος Παναγή αναμένεται ότι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, επιστρέφοντας μετά την τρίμηνη αποχή του. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Λούφτνερ με τη θέση δίπλα του να διεκδικείται από τους Κούσουλο και Λανγκ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ένας εκ των Περέιρα ή Μαυρία, ενώ στο αριστερό άκρο αναμένεται ότι θα κάνει το ανεπίσημο του ντεμπούτο ο Γιάν Λέσιακς, αφήνοντας τον πάγκο τον Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Αρκετά δύσκολη είναι η πρόβλεψη για τη μεσαία γραμμή. Εικάζουμε ότι οι δύο που θα βρεθούν στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Γκόμεθ και Γκόμες. Ορατό είναι το ενδεχόμενο να επιλέξει καθαρόαιμο εξάρι ο Μπεργκ, δίνοντας τη θέση στον Κούσουλο ή ακόμη και στον μικρό Παναγιώτου. Σε αυτήν την περίπτωση ένας από τους δύο πιο πάνω θα μείνει στον πάγκο. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Χριστοφή από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει λογικά ο Τιάγκο, με τη θέση πάντως να διεκδικεί και ο Τζιωνής. Δεν αποκλείεται να δούμε τους Μποτεάκ και Ορτέγα στην εντεκάδα, ούτως ώστε να πάρουν παιχνίδια πάνω τους.

Επίθεση

Εν τη απουσία του Ντάρμπισαϊαρ, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νταβίντ Ραμίρεζ. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Κακουλλής, καθώς και πολλοί άλλοι μιας και πρόκειται για φιλική αναμέτρηση.