Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα


Τη Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται σήμερα στο ΓΣΠ (19:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ομάδα μας καλείται να διπλασιάσει τις νίκες της στο νέο μαραθώνιο.

Ελάχιστες έως καθόλου θα είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Φράνσις Ουζόχο είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Περέϊρα, ενώ στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει ο Γιάν Λέσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Εικάζουμε ότι οι δύο που θα βρεθούν στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Γκόμεθ και Κούσουλος, όπως έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι, χωρίς να αποκλείεται φυσικά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Γκόμες, αφήνοντας στον πάγκο τον Κύπριο διεθνή. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει λογικά ο Ορτέγα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν πάντως και οι Χριστοφή και Τιάγκο.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, όπως και στην πρεμιέρα. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μίκου, ο οποίος θα κληθεί να βοηθήσει από τον πάγκο.