Home TOP NEWS Η απόδοση των ομάδων και μόνο αυτή, να κρίνει το ντέρμπι

Η απόδοση των ομάδων και μόνο αυτή, να κρίνει το ντέρμπι


Πρώτο θέμα συζήτησης στους ποδοσφαιρικούς κύκλους αυτές τις μέρες είναι η διαιτησία. Είμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο κόσμος ήδη αντιμετωπίζει με έντονη δυσπιστία τους διαιτητές ύστερα από τα πολλά και σοβαρά λάθη τα οποία έγιναν σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν.

Θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη προσπάθεια από την ΚΟΠ για να αλλάξει αυτή την έλλειψη εμπιστοσύνης του κόσμου προς τους διαιτητές.

Ο ορισμός πάντως του Λούκα Σωτηρίου στο ντέρμπι σε γενικές γραμμές ήχησε θετικά στα αφτιά μας. Είναι ένας διαιτητής ο οποίος τουλάχιστον προσπαθεί να είναι δίκαιος στους αγώνες στους οποίους ορίζεται, σίγουρα έκανε κι αυτός στο παρελθόν λάθη ωστόσο δεν δείχνει τάση μεροληπτική.

Το μεγάλο στοίχημα ενός διαιτητή είναι να περνάει απαρατήρητος στο παιχνίδι και η προσπάθεια του πρέπει να είναι να το προστατεύσει. Αυτό είναι που ζητάμε από τον Λούκα Σωτηρίου. Μία δίκαιη και αμερόληπτη διαιτησία το Σάββατο. Να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και να σφυράει ότι βλέπει.

Αν καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων το Σάββατο, του το ευχόμαστε, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε έναν πολύ καλό αγώνα.

Θέλουμε τη νίκη, θέλει και ο Απόλλων να κερδίσει, ας κριθεί το αποτέλεσμα από την απόδοση των δύο ομάδων. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.