Home TOP NEWS Τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε…

Τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε…


Παίκτες προσωπικότητες που κουβαλούν ένα καλό βιογραφικό και παρουσίες σε προηγμένα πρωταθλήματα και οι οποίοι διαθέτουν ποιότητα και έχουν τον χαρακτήρα να αντέξουν την πίεση της μεγάλης ομάδας είναι αυτοί που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Θα μας πείτε… αυτό το ξέρουμε, το βλέπουμε. Γιατί αυτή η αναφορά; Και εξηγούμαστε…

Κοιτάζοντας κάποιος τη βαθμολογία των τελευταίων ετών θα δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να τερματίζει 5η και 6η και το Αποέλ μόνιμο πρωταθλητή. Αυτός που δεν γνωρίζει τα δεδομένα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο οποίος περιορίζεται στο να κοιτάξει τι γίνεται στο πρωτάθλημα μας τον τελευταίο καιρό, ενδεχομένως να θεωρήσει ότι τυχόν ήττα από το Αποέλ δεν θα πρέπει να ενοχλήσει.

Αυτό ήταν που συνέβη πέρσι, με την επιλογή ποδοσφαιριστών δεύτερης διαλογής, με έναν προπονητή και έναν τεχνικό διευθυντή που αποδεδειγμένα δεν ήξεραν που ερχόντουσαν και με όλους μας να έχουμε νωρίς αποδεχθεί τη μοίρα μας.

Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με το Αποέλ, όλοι γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του αγώνα και ύστερα από πολύ καιρό ξέρουμε ότι μπορούμε να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε.

Και ερχόμαστε στην αρχική μας αναφορά για τους παίκτες. Ποιος από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντικρίσει με δέος τον αντίπαλο και θα νοιώσει μειονεκτικά; Ο Φαμπιάνο; ο Ματ; ο Λούφτνερ; ο Μποτεάκ; ο Λέτσιακς; Ποιος; Είναι όλοι τους παίκτες με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, ξέρουν που στέκονται ποδοσφαιρικά και θα μπουν στο γήπεδο για να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και μαζί της και ο κόσμος της. Έχουμε όλοι, ήδη γυρίσει φέτος σελίδα και περιμένουμε την επόμενη Δευτέρα για να το επιβεβαιώσουμε ακόμη μία φορά.