Home TOP NEWS Ένα αστέρι γεννιέται!

Ένα αστέρι γεννιέται!


Στην πρώτη του παρουσία στην εντεκάδα της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Ανδρόνικος Κακουλλής δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του. Με το γκολ που πέτυχε και με το ποδοσφαιρικό θράσος που έδειξε να τον διακατέχει, παίζοντας 90 λεπτά σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, ο νεαρός Ανδρόνικος δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Οι ποδοσφαιρικές του αρετές αποκαλύφθηκαν μπροστά μας από τα πρώτα παιχνίδια στα οποία τον έχουμε δει. Μάλιστα αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα έχουν να πουν για ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και επιβεβαιώνονται.

Ο Ανδρόνικος είναι ένα παιδί το οποίο φαίνεται να πατάει γερά στα πόδια του. Είναι δεδομένο ότι για να μπορέσεις να δείξεις πράγματα ως πρωτοεμφανιζόμενος πρέπει να έχεις το ταλέντο και τα φυσικά προσόντα, ωστόσο για να μπορέσεις να κάνεις μεγάλη καριέρα πρέπει να διαθέτεις τον σωστό χαρακτήρα και την κατάλληλη νοοτροπία. Ο Κακουλλής φαίνεται ότι έχει το πακέτο.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που βλέπουμε έναν παίκτη βγαλμένο από τις ακαδημίες μας να αποτελεί το μέλλον της ομάδας αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Στην εποχή της ξενομανίας δεν είναι άλλωστε και το πιο εύκολο πράγμα.

Ο Κακουλλής είναι το νέο αστέρι που ανατέλλει στο ποδόσφαιρο μας, του δίνουμε τα συγχαρητήρια μας για την σταθερή του πρόοδο που τον έφερε να είναι σήμερα βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας. Περιμένουμε πολλά από αυτόν και είμαστε σίγουροι ότι θα μας τα δώσει.

Το μέλλον του Ανδρόνικου προδιαγράφεται λαμπρό και είναι κάτι που όλοι το βλέπουν.