Home TOP NEWS Με απόλυτη σοβαρότητα…

Με απόλυτη σοβαρότητα…


Όπως αναμενόταν η Ανόρθωση είχε εύκολο πέρασμα από την Ένωση επικρατώντας χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα και σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση ξεπερνώντας την ομάδα μας στη βαθμολογία.

Αυτό πρέπει να είναι προσωρινό. Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κλείσει με νίκη την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος μέχρι τώρα και να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή του πίνακα κάνοντας γιορτές στην κορυφή.

Σε έναν αγώνα όπως ο αυριανός οι προβλέψεις πρέπει να αποφεύγονται. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει αυτή τη στιγμή ότι βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την ΑΕΚ ωστόσο η ομάδα της Λάρνακας παραμένει ιδιαίτερα ποιοτική και απόλυτα ικανή. Ούτε και οι ενδεχόμενες απουσίες της θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε αύριο στο ζητούμενο.

Είναι επίσης τεράστιας σημασίας η ομάδα να έχει στο πλευρό της μία εκδηλωτική εξέδρα καθώς θα χρειαστεί και ώθηση από τον κόσμο. Είναι σίγουρο πάντως ότι οι τρεις κερκίδες που θα φιλοξενήσουν τον κόσμο μας σχεδόν θα είναι γεμάτες.

Πάμε λοιπόν να ολοκληρώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας μέσα στο 2019 και να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία και κοιτάζοντας ψηλά.