Home TOP NEWS Να συνεχίσει έτσι και τη νέα χρονιά…

Να συνεχίσει έτσι και τη νέα χρονιά…


Μπαίνουμε αύριο στο 2020 και το πρώτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα χρονιά είναι το Σάββατο με τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο». Ένα μεγάλο ντέρμπι που αν το πάρει βλέπει… τίτλο.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να συνεχίσει και τη νέα χρονιά, όπως ακριβώς τελειώνει με αυτήν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και εκπέμποντας μια συνολική υγεία σαν ομάδα. Αυτά είναι που πρέπει να κρατήσει και στο νέο έτος, συνεχίζοντας με σταθερά βήματα στο σωστό δρόμο. Το πρώτο τεστ της νέας χρονιάς είναι πολύ απαιτητικό, εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα. Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν στο βράδυ του Σαββάτου στο «Τσίρειο» και ασφαλώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να φύγει με το διπλό από την Λεμεσό. Για να έρθει πρέπει να παρουσιάσει το ίδιο εξαιρετικό πρόσωπο, κτυπώντας τα ατού του αντιπάλου ο οποίος με τη σειρά του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή και αρκετό ιδρώτα για να έρθει το ζητούμενο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν καταφέρει να φύγει με το διπλό και απέναντι στον Απόλλωνα, μπορεί να βροντοφωνάξει ότι πάει για τον τίτλο και φανταστείτε τι δυναμική θα φέρει στην ομάδα ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για την ώρα κάτω τα κεφάλια και πολλή δουλειά στις προπονήσεις από τους παίκτες για να πάνε έτοιμοι στο δύσκολο αυτό ντέρμπι.