Home TOP NEWS Το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και της μεγάλης προσπάθειας…

Το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και της μεγάλης προσπάθειας…


Μετά και την ανανέωση του Κακουλλή προ ημερών, η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε και στην ανανέωση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους. Ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής ανταμείβεται με τη σειρά του για τη σκληρή δουλειά και τη μεγάλη του προσπάθεια τον τελευταίο καιρό, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.

Δείτε επίσης: Ανανέωση με Χάμπο! (PHOTOS)

Μπορεί να μην αγωνίστηκε αρκετά φέτος, ωστόσο φρόντισε από πέρσι να δείξει την αξία του. Είναι εκ των διακριθέντων στην επίλεκτη ομάδα κάτω των 19 και διαπρέπει σε κάθε του παιχνίδι. Η σκληρή του δουλειά τον τελευταίο καιρό αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που δείχνει, τόσο με την U19 όσο και με την πρώτη ομάδα, του έφεραν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνώρισε ασφαλώς όλα τα πιο πάνω και έπραξε όπως έπρεπε. Διασφάλισε την παραμονή του για τα επόμενα πολλά χρόνια στην ομάδα, κτίζει πάνω σε αυτόν για το μέλλον και υπάρχει σιγουριά ότι η εξέλιξη του θα είναι ραγδαία.

Δείτε επίσης: Χ. Χαραλάμπους: «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε»

Ευχή όλων μας ο Χάμπος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και είμαστε σίγουροι πως αν το πράξει, το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.