Home TOP NEWS Το ιδανικό σενάριο για νίκη και… κορυφή στις γιορτές

Το ιδανικό σενάριο για νίκη και… κορυφή στις γιορτές


Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα, έχοντας φυσικά ασφαλώς και παιχνίδι περισσότερο από την 2η Ανόρθωση. Για να μείνει εκεί η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει φυσικά να κερδίσει την ΑΕΚ, αφού αναμένεται ότι, εύκολα-δύσκολα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα νικήσει απόψε την Ένωση.

Την καλύτερη τροπή πήραν τα πράγματα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού φτάσαμε πριν το κλείσιμο της χρονιάς και η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή. Για να καταφέρει να μείνει εκεί και τις γιορτές, πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο. Πιο εύκολο έργο έχει η 2η Ανόρθωση απόψε με την Ένωση, κάτι που κάνει το τρίποντο με την ΑΕΚ ακόμα πιο αναγκαίο. Το γεγονός ότι υπάρχει προοπτική για κορυφή στο διάστημα των γιορτών των Χριστουγέννων ασφαλώς και χαροποιεί τους πάντες στην ομάδα, ωστόσο υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα και ακόμα περισσότερος για να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που πρέπει.

Σεμνά, ταπεινά και προσγειωμένα συνεχίζουμε και να έρθει το ζητούμενο απέναντι στην ΑΕΚ, για να κάνουμε όλοι μας «κανονικές» γιορτές μετά από χρόνια.