Home TOP NEWS Post Game: Επικράτησε χωρίς να ιδρώσει έχοντας το μυαλό στο ντέρμπι

Post Game: Επικράτησε χωρίς να ιδρώσει έχοντας το μυαλό στο ντέρμπι


Δεν χρειάζεται να γίνει ιδιαίτερη ανάλυση στον χθεσινό αγώνα με τον Ερμή αφενώς διότι η πρόκριση ήταν ήδη κριμένη και το ενδιαφέρον του παιχνιδιού ήταν ανύπαρκτο και αφαιτέρου διότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ουσιαστικά δεν το επιτρέπει.

Μπορεί η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου να θεώρησε και αυτό το παιχνίδι ως μία δυνατή πρόκληση για να δοκιμαστεί, κάνοντας την προσπάθεια της για άνοδο στην πρώτη κατηγορίας, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα και έφτασε σε άλλη μία εύκολη νίκη αυτή τη φορά με 3-0. Το συνολικό 8-0 με το οποίο η ομάδα μας πήρε την πρόκριση είναι ενδεικτικό της μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Κρατάμε από τον χθεσινό αγώνα την συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών οι οποίοι είχαν ανάγκη να πάρουν λεπτά συμμετοχή.

Ο Χριστοφή κατέγραψε ενενηντάλεπτο. Δεν πάτησε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάπως καλύτερος στο β’ μέρος.

Σημαντικό ενενηντάλεπτο για τον Κούσουλο καθώς πάνω σε αυτό πέφτει πλέον το βάρος της καλύψης τυχόν απουσίας στο κέντρο μετά την παραχώρηση Κατελάρη.

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Τζιωνής, έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα ο Μίκου ο οποίος σκόραρε, καλή και η παρουσία του Εζρά στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε.

Κρατάμε βεβαίως τα δύο τέρματα του Ματ που του δίνουν ψυχολογία για τη συνέχεια.

Έκανε ντεμπούτο φέτος ο Κρίστιαν Μανρίκε παίζοντας σε ολόκληρο τον αγώνα.

Μπήκαν με  πολύ καλήδιάθεση στο γήπεδο οι Ζοέλ, Χαραλάμπους και Κακουλλής.

Είδε όσα ήθελε να δει ο Χένινγκ Μπεργκ, τα κατέγραψε και όλοι στην ομάδα έστρεψαν άμεσα την προσοχή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Αργυρού ο οποίος σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι έκανε πολλά λάθη και υπήρξαν στιγμές που εκνεύρισε τόσο τους παίκτες όσο και τον λιγοστό κόσμο στην κερκίδα.