Home TOP NEWS Τεστάρει την ετοιμότητα τους ο Μπεργκ

Τεστάρει την ετοιμότητα τους ο Μπεργκ


Χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι αναμένεται να πάρουν την Τετάρτη κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν παίζουν στους αγώνες πρωταθλήματος.

Θα είναι και για τον Χένινγκ Μπεργκ μία καλή στιγμή να δει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα χρειαστεί να δώσουν βοήθειες στη συνέχεια της σεζόν.

Μίκου, Κούσουλος, Χριστοφή αναμένεται να βρίσκονται στην εντεκάδα στο «Αμμόχωστος». Κάνουμε αναφορά στους συγκεκριμένους τρεις διότι προκειται για παιχνίδι πρώτης γραμμής και τους οποίους πάει καιρός να δούμε στο γήπεδο.

Από κει και πέρα είναι και αρκετοί άλλοι αυτοί που χρειάζονται παιχνίδια. Ο Εζρά για παράδειγμα μπήκε προχτές στο γήπεδο, ήταν καλή η παρουσία του, ωστόσο ειναι άγνωστο το τι θα γίνει με την περίπτωση του. Έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του, φημολογία που τον θέλει να αποχωρεί από την ομάδα σύντομα. Είναι και ο Ζοέλ Περέιρα, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ποιοτικός και ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η περσινή του παρουσία στην Δόξα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Από κει και πέρα οι Κατελάρης, Χούμποτσαν, Κακουλλής έπαιξαν στα τελευταία παιχνίδι όμως σίγουρα χρειάζονται περισσότερο χρόνο στο γήπεδο.

Ενδεχομένως να δούμε και κάποιους νεαρούς την Τετάρτη. Κυριακίδης, Τζιωνής, Μανρίκε, Χαραλάμπους, Λοίζου ίσως επιλεγούν από τον Νορβηγό.

Θα είναι πάντως δύο παιχνίδια, αυτά με τον Ερμή, που θα έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον κυρίως λόγω του γεγονότος ότι θα δοθεί και σε εμάς η ευκαιρία να δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε παρακολουθήσει να αγωνίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.