Home TOP NEWS Αυτή η προσέγγιση αδικεί την ΟΜΟΝΟΙΑ…

Αυτή η προσέγγιση αδικεί την ΟΜΟΝΟΙΑ…


Ακούμε τις τελευταίες μέρες αρκετούς να λένε πως στον αγώνα με το Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει τον «αιώνιο» ύστερα από πολύ καιρό. «Αν δεν κερδίσει τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ πότε θα το κάνει…;» λένε αρκετοί, κάτι που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Δεν λέμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να κερδίσει. Ασφαλώς και έχει τις ικανότητες να το πράξει και μακάρι αυτό να γίνει. Ωστόσο θα πρέπει να καταλάβουμε ότι την Δευτέρα δεν θα βρούμε μία ομάδα αποδεκατισμένη, μία ομάδα «δεύτερης ποιότητας» την οποία… έχουμε ξεκάθαρα. Σε καμία περίπτωση!

Το Αποέλ παραμένει μία άκρως ποιοτική ομάδα, διαθέτει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει εμπειρία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι γι ‘αυτούς ίσως μία τελευταία ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν και φέτος για το πρωτάθλημα.

Το… «αν δεν το κάνει τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ τότε πότε;» αδικεί την ομάδα μας η οποία αν καταφέρει να κερδίσει την Δευτέρα θα το κάνει πάνω σε μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, ποιοτική, με γεμάτο ρόστερ και διεκδικήτρια του τίτλου.

Έχουμε πίστη στην ομάδα μας, ξέρουμε ότι μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μας δώσει μεγάλη χαρά σε δύο βράδια, ξέρουμε ότι οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα δεν τελειώνει το πρωτάθλημα την Δευτέρα ενώ ας μην ξεχνάμε ότι όπως και να εξελιχθεί το ντέρμπι, με το τέλος της αγωνιστικής θα εξακολουθούμε να είμαστε πιο πάνω από τον αντίπαλο μας στην βαθμολογία.