Home TOP NEWS Η ατομική αξιολόγηση…

Η ατομική αξιολόγηση…


Δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χθες βράδυ. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, η προοπτική της ανόδου στην κορυφή της βαθμολογίας, ίσως να φόρτωσαν με πίεση την ομάδα και αυτό φάνηκε στην έλλειψη ηρεμίας σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Κριτική για τους Λούφτνερ και Λανγκ δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη. Ήταν καλοί στα καθήκοντα τους με τον πρώτο ωστόσο να μεταφέρεται στην επίθεση στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να κάνει κάτι ουσιαστικό και σίγουρα δεν κρίνεται γι’ αυτό.

Ο Μαυρίας ήταν κινητικός στη δεξιά γραμμή, δεν έκανε λάθη όμως δεν βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά. Στην άλλη πλευρά ο Λέτσιακς δεν έκανε καλό παιχνίδι. Ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά όταν η ομάδα βγήκε μπροστά έκανε πολλά λάθη «πουλώντας» τη μπάλα. Ίσως και να μην ήταν απολυτα έτοιμος να παίξει μετά τον τραυματισμό του.

Πιο μπροστά ο Βίτορ Γκόμες ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, ιδιαίτερα μετά την έξοδο του Γιόρντι όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του, έδωσε πολλές μάχες και ήταν εξ αυτών που έκαναν μία καλή προσπάθεια χθες. Σοβαρό το λάθος του στο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε.

Ο Τζιωνής, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκόμεθ, κράτησε μπάλα και προσπάθησε να ανταποκριθεί στον ρόλο που του ανατέθηκε από τον Μπεργκ ενώ έχασε και μία κραυγαλέα ευκαιρία στο 0-0.

Ο Ορτέγα είχε όρεξη, έτρεξε αρκετά όμως θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστικός στις προσπάθειες του. Δεν ολοκλήρωσε κάποια φάση ενώ και οι κρίσιμες τελευταίες μεταβιβάσεις του ήταν συνήθως λανθασμένες.

Ο Μποτεάκ ήταν καλός. Έβγαλε με την ταχύτητα του αρκετές φορές την ομαδα μπροστά ενώ ήταν πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες ανέμενε μία καλή πάσα για να βρεθεί μπροστά σε μεγάλη ευκαιρία και δεν την έπερνε.

Από την άλλη πλευρά ο Τιάγκο ήταν εκτός παιχνιδιού. Έκανε ελάχιστα πράγματα ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι, δεν έδωσε τις απαραίτητες βοήθειες όντας τοποθετημένος στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παρ’ όλα αυτά έμεινε στο γήπεδο 90 λεπτά.

Ο Ματ ήταν χθες μοιραίος. Έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε μεν το πέναλτι στο δεύτερο, ωστόσο αν ήταν αποτελεσματικός στο πρώτο διάστημα του αγώνα όλα θα εξελισσονταν διαφορετικά.

Σε ότι αφορά στον τερματοφύλακα. Έδειξε να είναι κάπως δυσκίνητος κάτω από το τέρμα. Είναι συζητήσιμο αν είχε ευθύνη ή όχι στο πρώτο γκολ ενώ και στο πέναλτι δεν έκανε καν προσπάθεια να αποκρούσει.

Σε ότι αφορά στις αλλαγές του Μπεργκ. Είπαμε πριν για τον Τζιωνή. Ακιντόλα και Μίκου έδωσαν επιθετική ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ιδιαίτερα ο πρώτο έδειξε ότι μπορεί να προσθέσει ταχύτητα στην ομάδα, είναι ντριμπλέρ και διεμβολιστής και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ. Ήταν ενθαρρυντική και η εμφάνιση του Μίκου ο οποίος είχε και μία εξαιρετική προσπάθεια για γκολ με ένα δυνατό μακρινό σουτ.

Ενδεχομένως να δικαιούταν θέση, μετά τον τραυματισμό του Γκόμεθ, ο Κούσουλος ο οποίος προερχόταν από εξαιρετική εμφάνιση. Από τη στιγμή που επιλέγηκε ο Τζιωνής να αντικαταστήσει τον Ισπανό ίσως να ήταν καλύτερο να τοποθετηθεί στα άκρα και να μεταφερθεί ο Τιάγκο στον κεντρικό διάδρομο.

Περιμένουμε άμεση βελτίωση σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στις νίκες.