Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ακαδημίας μας

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ακαδημίας μας


Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έφεραν οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο.

Δεν έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 0-3 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 24 βαθμούς και είναι στην 6η θέση.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, κερδίζοντας με 0-1 τη Δόξα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β’ φάσης. Το τέρμα σημείωσε λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Σολωμής. Το τρίποντο φέρνει τους «πράσινους» στην 2η θέση και στους εννέα βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα.

Στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Δόξα έμεινε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Το γκολ για τους «πράσινους» σημείωσε ο Κυλίλης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μάζεψε μέχρι στιγμής 6 βαθμούς με απολογισμό μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Βρίσκεται στην 4η θέση.

Στις νίκες επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την Δόξα. Το γκολ σημειώθηκε στις αρχές του αγώνα από τον Σωτηρίου. Η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς και η νίκη της παρά το στενό σκορ κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη. Με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες το «τριφύλλι» έφτασε τους οκτώ βαθμούς και είναι στην 4η θέση.

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τη Δόξα με 2-0, χάρη στα γκολ των Χριστοφόρου και Πεπή. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στην 3η θέση και στους 9 βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα.