Home TOP NEWS Με φάρο τα άλλα οκτώ ντέρμπι!

Με φάρο τα άλλα οκτώ ντέρμπι!


Αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο στον δεύτερο γύρο η ομάδα μας δεν γνώρισε σε κανένα άλλο παιχνίδι την ήττα κόντρα στους μεγάλους του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα ματς «φωτιά» που είχε να δώσει στην πρώτη φάση του φετινού μαραθωνίου κατάφερε να μαζέψει συνολικά 16 από τους 27 διαθέσιμους βαθμούς και η παρουσία της σε αυτά ήταν σε όλα άκρως θετική και θα μπορούσε με κάποιες συγκυρίες η συγκομιδή να ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Από εδώ και πέρα που η ομάδα μας μπαίνει στον κύκλο των ντέρμπι θα επιδιώξει να επαναλάβει εαυτό όπως και στα προηγούμενα μεγάλα παιχνίδια, αρχής γενομένης φυσικά από το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου το οποίο θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα (2/3) κόντρα στον Αποέλ.

Σίγουρα τα κίνητρα στο επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» είναι αρκετά για τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ, αρχικά η ομάδα μας θέλει μόνο τη νίκη σε αυτό για να μείνει κοντά στην κορυφή ή και να σκαρφαλώσει σε αυτή και δεύτερο για να μπορέσει να ξορκίσει την κατάρα των τελευταίων χρόνων που θέλουν την ομάδα μας να μην νικάει τον «αιώνιο» αντίπαλο της.

Με αυτά και μ’ αυτά λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να πορευτεί στα πλέι – οφ έχοντας ως «φάρο» τα οκτώ ντέρμπι της πρώτης φάσης στα οποία δεν δέχθηκε την ήττα και μέσα από αυτά να κυνηγήσει σε όλα τις πιθανότητες της για θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να μπορέσει να κάμει την σούμα της.

Tα αποτελέσματα της Ομόνοιας στα ντέρμπι:

ΑΕΚ–ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
ΟΜΟΝΟΙΑ–Απόλλων 1-0
Ανόρθωση–ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0
ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΕΛ 1-0
ΟΜΟΝΟΙΑ–Αποέλ 0-0
ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΕΚ 3-2
Απόλλων–ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ–Ανόρθωση 1-0
ΑΕΛ–ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1.