Home TOP NEWS Προσήλωση στον στόχο, χωρίς υποτίμηση

Προσήλωση στον στόχο, χωρίς υποτίμηση


Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Δόξας φαίνεται να μην έχει την πολυτέλεια να κοιτάξει με το ίδιο ενδιαφέρον τον θεσμό του κυπέλλου, καθώς είναι σε πολύ δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα όντας επικεντρωμένη στην προσπάθεια για παραμονή, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να μας παραπλανήσει.

Το κύπελλο είναι πάντοτε μία διοργάνωση που προσφέρεται για εκπλήξεις και θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να προσέξει ώστε να μην γίνει αυτή το θύμα μίας τέτοιας. Σαφώς η διαφορά στην δυναμικότητα και στην ποιότητα μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει και θα πρέπει να την δούμε στο γήπεδο το απόγευμα της Πέμπτης.

Ιδανικό θα είναι η ομάδα μας καταφέρει από το πρώτο παιχνίδι να κλειδώσει την πρόκριση πετυχαίνοντας νίκη με καθαρό σκορ. Είναι δεδομένο ότι ο Χένιγνκ Μπεργκ θα παρατάξει στο γήπεδο ότι καλύτερο διαθέτει και θα καταστρώσει το πλάνο του με  στόχο να πάρει η ομάδα το ζητούμενο.

Είναι αμφίβολος αυτή τη στιγμή ο Γιαν Λέτσιακς. Στην αυριανή προπόνηση θα διαφανεί αν θα μπορέσει ο Τσέχος να ενισχύσει την προσπαθεια της ομάδας, ωστόσο ενδεχομένως να είναι καλύτερα να μην τον ρισκάρει ο Μπεργκ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή. Παντιλιμόν, Ακιντόλα και Στυλιανού μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας. Ο πρώτος θα είναι βασικός την Πέμπτη, στον πάγκο θα βρίσκονται και πάλι οι άλλοι δύο.