Home TOP NEWS Δημητρίου: «Κάναμε το πρώτο βήμα από τα δέκα που έχουμε»

Δημητρίου: «Κάναμε το πρώτο βήμα από τα δέκα που έχουμε»


Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας στον σημερινό αγώνα και στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη νίκη και το αν η Ομόνοια πάει για πρωτάθλημα: «Είναι μια σημαντική νίκη αφού ξεκινάμε τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Ήρθε η νίκη απέναντι σε μια ομάδα δύσκολη και σε μια δύσκολη έδρα. Κάναμε το πρώτο βήμα από τα 10 που έχουμε. Το γεγονός πως ήρθε η ομάδα ήρθε σοβαρή, έτοιμη, διαβασμένη προσθέτει στη νίκη. Το πλάνο βγήκε όπως το θέλαμε και φθάσαμε σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που απ’ την προετοιμασία μέχρι σήμερα προχωράμε μαζί. Από εκεί και πέρα πρέπει όλοι μας να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και πως θα πάρουμε ακόμη μια νίκη σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον Ακιντόλα και αν υπάρχουν επαφές για παραμονή του στην ομάδα: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για το προγραμματισμό. Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον αλλά θέλουμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή».