Home TOP NEWS Απροσπέλαστο δίδυμο!

Απροσπέλαστο δίδυμο!


Οι Λούφτνερ και Λανγκ  έκαναν κόντρα στην ΑΕΛ ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Οι δύο κεντρικοί αμυντικούς αναχαίτισαν κάθε επιθετική ενέργεια της αντιπάλου και απέδειξαν γι άλλη μια φορά ότι είναι με διαφορά το κορυφαίο δίδυμο του πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη θέση.

Είναι γεγονός ότι το δημιούργημα του Χένινγκ Μπεργκ έχει ταυτότητα σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην άμυνα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια «έμπαζε», δεχόμασταν με το «τσουβάλι» τα γκολ, όμως το δίδυμο Λούφτνερ και Λανγκ ήρθε και έδεσε κάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να μοιάζει ανίκητη στα μετόπισθεν.

Φυσικά αυτό το λένε και οι αριθμοί. Τα 13 γκολ σε 23 παιχνίδια φανερώνουν σε μεγάλο βαθμό την σωστή δουλειά που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος» αλλά και την ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές μας, κυρίως αυτοί που απαρτίζουν την αμυντική μας γραμμή.

Πάντως παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε ότι όσο πάει το γλυκό δένει όλο και πιο πολύ και σίγουρα είναι ζηλευτές οι αποδόσεις που βγάζει η ομάδα μας σε αυτόν τον τομέα, στην άμυνα δηλαδή, σε αυτό το πολύ κρίσιμο στάδιο του πρωταθλήματος.