Home TOP NEWS H χημεία που “έδεσε” Μπεργκ και ΟΜΟΝΟΙΑ

H χημεία που “έδεσε” Μπεργκ και ΟΜΟΝΟΙΑ


Την Τετάρτη (20/5) το απόγευμα επισημοποιήθηκε η νέα συνεργασία του Χένινγκ Μπεργκ με την ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που αναμέναμε ότι θα συνέβαινε καθώς αμφότερες οι πλευρές έμειναν ευχαριστημένες με την συγκεκριμένη συνεργασία κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο.

Ο Μπεργκ ανέλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ το καλοκαίρι του 2019, την “έχτισε” από το μηδέν και κατάφερε με την μαεστρία του και το σωστό κοουτσάρισμα του να την οδηγήσει εκεί που δεν κατάφεραν συνάδελφοι του τα προηγούμενα χρόνια, στην κορυφή του Κυπριακού Πρωταθλήματος βγάζοντας μάλιστα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν υγεία σε όλες τις γραμμές.

Από την πρώτη αγωνιστική και όσο κυλούσε ο χρόνος η δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ έβγαινε μέσα στο χορτάρι από τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι οποίοι με την παρουσία τους κατάφεραν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των οπαδών της ομάδας μας κι όλα αυτά φυσικά είχαν την Νορβηγική σφραγίδα.

Ο κόουτς της ομάδας μας κατάφερε να κάνει την ομάδα να θυμίζει ξανά ΟΜΟΝΟΙΑ και ύστερα από πολλά χρόνια είδαμε το “τριφύλλι” να έχει “γρανιτένια” κι αδιαπέραστη άμυνα, ενώ στο επιθετικό κομμάτι υπήρχαν παιχνίδια στα οποία οι ποδοσφαιριστές του Νορβηγού τεχνικού μας έκαναν όλους να τρίβουμε τα μάτια και να απολαμβάνουμε ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και απίστευτες γκολάρες.

Είναι γεγονός ότι πάνε χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει έναν προπονητή ο οποίος να δένει με τα πλάνα της, έναν προπονητή ο οποίος να βλέπει μονάχα ψηλά κι αυτό το βρήκε στο πρόσωπο του Χένινγκ Μπεργκ. Μάλλον φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει η χημεία η οποία έφερε και τα αποτελέσματα.

Ευχή όλων είναι ο Μπεργκ να συνεχίσει να παράγει το ίδιο επιτυχημένο έργο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τη νέα σεζόν σε Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις και να πανηγυρίσει με τον κόσμο της ομάδας μας, που τόσο πολύ και από πολύ νωρίς τον αγάπησε, κι άλλες πολλές επιτυχίες.