Home TOP NEWS Άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο – Αυτό το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς

Άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο – Αυτό το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς


Από σήμερα οι ομάδες στην Κύπρο έχουν το δικαίωμα να αρχίσουν τις κινήσεις ενίσχυσης τους με μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Υπό κανονικές συνθήκες η περίοδος αυτή θα διαρκούσε μέχρι τις 31 Αυγούστου ώστοσο το γεγονός ότι αρκετά πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν περί τα τέλη του καλοκαιριού, μάλλον θα οδηγήσει σε παράταση ενδεχομένως ενός επιπλέον μηνός.

Θα είναι μία πολύ διαφορετική μεταγραφική περίοδος πάντως για την ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς στο ρόστερ υπάρχει σήμερα πληρότητα σε κάποιες θέσεις ενώ σίγουρα θα γίνει προσπάθεια για να εμβολιαστεί η ομάδα με περισσότερη ποιότητα, με την απόκτηση ενός περιορισμένου αριθμού πρωτοκλασάτων αλλά και ορισμένων ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα δώσουν επιπλέον βάθος.

Περιμένουμε να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ακιντόλα, Φαμπιάνο, ίσως και του Ουζόχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα προγραμματισμού δεν μελετάει ήδη κάποια ονόματα που την ενδιαφέρουν.

Δεν αναμένουμε να ακούσουμε πολύ σύντομα μεταγραφικές ειδήσεις. Αυτό που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, με το πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφικές επιλογές, μας προϊδεάζει για αυτό που πρέπει να περιμένουμε από Λάρκου, Ταραπουλούζη και Μπεργκ.

Θα υπάρξει απόλυτη συνεργασία μεταξύ των τριών ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως το γεγονός ότι οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ενδέχεται να αρχίσουν μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν θα επηρεάσει σε καμία περίπτωση τον προγραμματισμό.