Home TOP NEWS H απίστευτη σύμπτωση με Ουζόχο και Παντιλιμόν σε Λα Κορούνια και ΟΜΟΝΟΙΑ

H απίστευτη σύμπτωση με Ουζόχο και Παντιλιμόν σε Λα Κορούνια και ΟΜΟΝΟΙΑ


Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, πριν από μία διετία η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πέρασε περίπου την ίδια περιπέτεια με τους τερματοφύλακες της όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος.

Συνεχόμενοι τραυματισμοί ανάγκασαν τότε την Ισπανική ομάδα να βάλει στο ρόστερ της πέντε τερματοφύλακες.

Μάλιστα τότε η Ντέπορ είχε στο ρόστερ της δύο από τους τερματοφύλακες που πέρασαν φέτος από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τον Ουζόχο και τον Παντιλιμόν.

Το απόσπασμα του ρεπορτάζ:

H Ομόνοια μπήκε στο πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό στο τέρμα έχοντας δύο διεθνείς τερματοφύλακες. Από τη μία ο Φράνσις και από την άλλη ο Κωνσταντίνος Παναγή, με τον Νιγηριανό να κερδίζει τη μάχη της εντεκάδας μέχρι τη στιγμή του τραυματισμούς του. Είχε δεχθεί 4 γκολ σε 5 αγώνες. Τραυματίστηκαν και οι δύο την ίδια μέρα αγωνιζόμενοι με τις Εθνικές τους.

Αυτό οδήγησε σε κάτι που έζησε η Ντεπορτίβο πριν από δύο χρόνια με τον «χωρό» απόκτησης τερματοφυλάκων.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρώτα ήρθε ο Φαμπιάνο ο οποίος έπαιξε μέχρι να τραυματιστεί περί τα μέσα Ιανουαρίου για να κάνει ντεμπούτο ο 21χρονος Κυριακίδης. Η «πληγή» των τραυματισμών των τερματοφυλάκων συνεχίστηκε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναγκάζεται να βγει ξανά στην αγορά και να φέρει από την Νότιγχαμ Φόρεστ τον Κοστέλ Παντιλιμόν. Ο Ρουμάνος έκανε αμέσως ντεμπούτο και έγινε βασικός και αναντικατάστατος.

Άρα συνολικά φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξαν 4 τερματοφύλακας ενώ άλλοι δύο δεν αγωνίστηκαν καθόλου (Παναγή, Νικολάου). Συμπτωματικά οι Ουζόχο και Παντιλιμόν ήταν στην Λα Κορούνια πριν από μία διετία όταν ενέταξε αναγκαστικά στο ρόστερ της 5 τερματοφύλακες. Τον Φράνσις και τον Παντιλιμόν μαζί με τους Ρούμπεν, Ταϊτόν και Κοβάλ.

Ο Pantilimon αγωνίστηκε σε 6 ματς πρωταθλήματος και ο Uzoho σε δύο.

Στο θέμα της η ιστοσελίδα αναφέρεται επίσης και στο πως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, τι έγινε μετά τη διακοπή και ποιες αποφάσεις λήφθησαν στην Κύπρο, μιλά για την ισοβαθμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Ανόρθωσης, οι δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Ουζόχο ενώ κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία 4ων τερματοφυλάκων φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το ρεπορτάζ πάντως δεν αναφέρει τίποτα σε σχέση με το μέλλον του Φράνσις Ουζόχο…

Δείτε το ρεπορτάζ εδώ