Home TOP NEWS Δεν θα αργήσει του επιθετικού…

Δεν θα αργήσει του επιθετικού…


Προαναγγέλθηκε στη διάσκεψη τύπου από τον Νεόφυτο Λάρκου η πρόθεση για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Μέλημα των ανθρώπων της ομάδας είναι να μπει στο ρόστερ ένας στράικερ με ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν στην αγωνιστική φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι όπως την έφτιαξε από πέρσι ο Χένιγνκ Μπεργκ.

Σαφώς ο Ματ αποτελεί μία πολύ καλή λύση μπροστά, όμως σίγουρα η ομάδα χρειάζεται και έναν παίκτη που να αγωνίζεται στην ίδια θέση ενδεχομένως με διαφορετικά προσόντα από τον Άγγλο. Ταχύτητα, τεχνική, περισσότερη δημιουργικότητα και βεβαίως δεινότητα στο σκοράρισμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα πέρασαν μπροστά από Ταραπουλούζη και Λάρκου πάρα πολλά ονόματα. Όπως ήταν λογικό οι προτάσεις από μάνατζερ έπεφταν βροχή με τους δύο να καταλήγουν σε μία μικρή λίστα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες επαφές.

Θα είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει τον ποδοσφαιριστή που θέλει για την επίθεση, όσο πιο νωρίς γίνεται, για να μπει αυτός στο πετσί της πριν από τους επίσημους αγώνες και να αρχίσει να ομογενοποιείται με τους νέους του συμπαίκτες.

Εικάζουμε ότι μέχρι την ημέρα της ανακοίνωσης τίποτα δεν πρόκειται να διαρρεύσει ενώ περιμένουμε επίσης πως η τελική απόφαση και η ανακοίνωση δεν θα αργήσουν να έρθουν.