Home TOP NEWS Διπλό τεστ και… ευκαιρία για δοκιμές με όλους τους ποδοσφαιριστές!

Διπλό τεστ και… ευκαιρία για δοκιμές με όλους τους ποδοσφαιριστές!


Εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε για αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, τώρα θα κληθεί μέσα σε ένα διήμερο να δώσει δύο αγώνες. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε χθεσινό ρεπορτάζ η ερχόμενη βδομάδα θα είναι αρκετά γεμάτη για το σύνολο του Μπεργκ, καθώς την Τετάρτη (29/7) θα τα πει φιλικά με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και την Πέμπτη (30/7) με την Ζαλαεργκεζέγκι στο ΓΣΠ.

Διαβάστε κι αυτό: Τετάρτη με Ολυμπιακό Πειραιώς και Πέμπτη με Ζαλαεργκεζέγκι

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι για να μπορέσει να αυτό εφικτό, δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνιστεί και Τετάρτη και Πέμπτη, ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει στα δύο φιλικά παιχνίδια να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, γι αυτό αναμένουμε ότι θα δούμε άλλη ενδεκάδα στο φιλικό με τους “ερυθρόλευκους” κι άλλη με την Ζαλαεργκεζέγκι.

Σίγουρα στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας, το οποίο θα είναι κι ένα από τα πιο δυνατά τεστ σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της, αναμένουμε ότι ο Νορβηγός κόουτς θα κατεβάσει στο γήπεδο τις βασικές του επιλογές και να αφήσει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν κόντρα στους Ούγγρους.

Πριν όμως από τα δύο συνεχόμενα φιλικά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άλλο ένα φιλικο προγραμμτισμένο κόντρα στον Εθνικό Άχνας το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00 στο Δασάκι της Άχνας.