Home TOP NEWS Ο Πιέρος, ο Πάβλοβιτς και τι πραγματικά ισχύει με τον επιθετικό που...

Ο Πιέρος, ο Πάβλοβιτς και τι πραγματικά ισχύει με τον επιθετικό που θέλουμε…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα πλέον αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς παίκτες και μάνατζερς για το κυπριακό ποδοσφαιρικό σκηνικό. Αυτό είναι δεδομένο μετά και την εξαιρετική περσινή πορεία μας αλλά και λόγω της φετινής προοπτικής της Ευρώπης αλλά και του χτισίματος μιας ακόμα πιο στιβαρής ομάδας.

Ακούσαμε και ακούμε πολλά. Θα ακούσουμε ακόμα περισσότερα. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ πουλάει. Και αυτό πρέπει να τονίσουμε πως είναι θετικό. Αλλά ας μην πιστεύουμε ότι γράφεται δεξιά και αριστερά. Δεν υπάρχει θέμα Πιέρου. Δεν υπάρχει θέμα Πάβλοβιτς. Τόσο απλά, τόσο λιτά.

Η ομάδα προγραμματισμού εξετάζει καθημερινά 10άδες περιπτώσεις παικτών. Άλλοι περνούν το πρώτο draft, άλλοι κόβονται στο επόμενο και εξετάζονται, άλλοι κόβονται στο τρίτο κύμα. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίπτωση που προσπαθεί να «χτυπήσει» η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό είναι καλά να το έχει στο μυαλό του ο κόσμος μας που βομβαρδίζεται καθημερινά με ονόματα από την αρχή του καλοκαιριού.

Το team μας έχει ένα συγκεκριμένο budget, εντός λογικών πλαισίων, πάντα σε συνάρτηση με τα συμβόλαια των παικτών που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ μας, για να κρατιούνται και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, και με αυτό θα κινηθεί. Η φαινομενική καθυστέρηση έγκειται στο γεγονός πως η ομάδα προγραμματισμού προσπαθεί να πετύχει την υπέρβαση στην ποιότητα του παίκτη με βάση το δεδομένο budget που υπάρχει.

Θέλει δηλαδή να φέρει πιο ακριβό/ποιοτικό παίκτη αλλά στα χρήματα που έχει στη διάθεση της, προσφέροντας του την προοπτική, την δεμένη ομάδα και τον επαγγελματισμό που περιβάλλει την ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο διάστημα, ώστε να νιώθει πως μπορεί να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά μαζί της.