Home TOP NEWS Περιμένουμε τις εξελίξεις στις περιπτώσεις Ακιντόλα και επιθετικού

Περιμένουμε τις εξελίξεις στις περιπτώσεις Ακιντόλα και επιθετικού


Ένα μήνα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, οι εκκρεμότητες σε ότι αφορά στον προγραμματισμό είναι συγκεκριμένες και γίνεται προσπάθεια για να κλείσουν το συντομότερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει διάθεση να περιμένει λίγο ακόμα για Ακιντόλα, την ίδια ώρα ωστόσο είναι αναγκασμένη να καλύψει τα νώτα της, στην περίπτωση που η προσπάθεια δεν τελεσφορήσει.  Ήδη κυκλοφορεί η φημολογία ότι το Αποέλ προσέγγισε την Μίτζιλαντ, η προθέσεις των Δανών είναι άγνωστες, όχι όμως και του ποδοσφαιριστή ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος στην ομάδα μας και επιθυμεί να παραμείνει. Βέβαια κάτι τέτοιο ακούσαμε και στο παρελθόν και στο τέλος είδαμε κάτι άλλο. Αν ο Ακιντόλα δεν παραμείνει θα γίνει κίνηση για ακραίο επιθετικό και ήδη μελετούνται κάποια ονόματα.

Σε ότι αφορά στον επιθετικό για την ώρα δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω. Όντως έγινε προσπάθεια για τον 23χρονο Διεθνή επιθετικό από το Κατάρ Αλί Αλμοέζ όμως δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς η προσπάθεια και η ομάδα προγραμματισμού κοιτάζει ήδη αλλού.

Ενδεχομένως η εβδομάδα που μπαίνει να φέρει εξελίξεις στις δύο αυτές σημαντικές υποθέσεις. Θα είναι πάντως χρήσιμο να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα Ακιντόλα για να γνωρίζει η ομάδα πως προχωράει πράττοντας αναλόγως.