Home TOP NEWS Τα δεδομένα με τους τέσσερις δανεικούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τα δεδομένα με τους τέσσερις δανεικούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ την χρονιά που πέρασε έδωσε τέσσερις ποδοσφαιριστές δανεικούς και συγκεκριμένα τους Ραμίρεζ, Μόντες, Κατελάρη και Ζόελ Περέιρα.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ωστόσο δεν είναι στις βασικές επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ και έτσι πολύ δύσκολα θα τους δούμε να φοράνε την “πράσινη” φανέλα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον Νταβίντ Ραμίρεζ τα δεδομένα είναι γνωστά , ο ποδοσφαιριστής ως γνωστόν είναι εκτός πλάνων και γίνεται προσπάθεια για να τερματιστεί το συμβόλαιο του και η ομάδα προγραμματισμού είναι σε συνεχή αναζήτηση επιθετικού ο οποίος θα έρθει να πλαισιώσει τον Ματ Ντάρμπισαιρ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ζόελ Περέιρα ακολουθεί την προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά με Δόξα και Άρη, ωστόσο δεν είναι στις επιλογές του Νορβηγού κόουτς. Για τον Πορτογάλο τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε για ενδιαφέρον της ΑΕΛ, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ενώπιον της ομάδας που να αφορά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πάντως σε περίπτωση που ο Πορτογάλος ακραίος μπακ αποχωρήσει τότε θα ανοίξει άλλη μια θέση ξένου στο ρόστερ.

Η περίπτωση του Φάνου Κατελάρη έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο στην ομάδα μας μέχρι το 2023. Από την στιγμή που τέθηκε εκτός πλάνων, ο Μπεργκ και η ομάδα προγραμματισμού έδωσαν στον Φάνο το “οκ” να αναζητήσει νέα ομάδα. Για τον Κύπριο μέσο αναφερθήκαμε και σε ρεπορτάζ μας κατά την χθεσινή μέρα, ότι έχει προτάσεις από ομάδα του εξωτερικού και της Κύπρου τις οποίες αξιολογεί για να πάρει τις αποφάσεις του. Το αν θα φύγει εκ νέου δανεικός ή ως ελεύθερος αυτό δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον ποδοσφαιριστή αλλά κι από την ομάδα μας η οποία θα παίξει κι αυτή σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή.

Διαβάστε αυτό: “Σειρήνες” από Πολωνία για Φάνο Κατελάρη

Διαβάστε αυτό:Κλείνει σύντομα το κεφάλαιο Κατελάρη

Τέλος ο Κρις Μόντες δεν θα επιστρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπανταλόνα (ομάδα της Ισπανίας) με την μορφή δανεισμού, έτσι ώστε να πάρει κι άλλες συμμετοχές στα πόδια του.