Home TOP NEWS Τα δύο φιλικά και… στο βάθος οι εξελίξεις στα μεταγραφικά!

Τα δύο φιλικά και… στο βάθος οι εξελίξεις στα μεταγραφικά!


Την στιγμή που η τεχνική ηγεσία προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τα δύο «κολλητά» φιλικά με Ολυμπιακό Πειραιώς (Τετάρτη 29/7-19:00) και την Ζαλαεγκερζέγκι (Πέμπτη 30/7-19:00), η ομάδα προγραμματισμού απ’ την άλλη δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς για να κλείσει τα ανοικτά κεφάλαια που υπάρχουν στο μεταγραφικό κομμάτι.

Οι διεργασίες που γίνονται στο κομμάτι του προγραμματισμού από τους Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του, είναι κάτι περισσότερο από έντονες και δεν αποκλείεται εντός αυτής της βδομάδας αυτές να καροποφορήσουν και να φέρουν τα ευχάριστα νέα στον κόσμο της ομάδας μας, κυρίως όσον αφορά στην απόκτηση του επιθετικού.

Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν αποστείλει τις προτάσεις τους σε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα μας και πλέον όλοι είναι στο ακουστικό για τις απαντήσεις. Συνεπώς από την στιγμή που ο προγραμματισμός είναι σε προχωρημένο στάδιο δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να προκύψουν εξελίξεις.

Επίσης να σημειώσουμε ότι ανοικτό παραμένει και το κεφάλαιο Νταβίντ Ακιντόλα. Οι «πράσινοι» ως γνωστόν έχουν καταθέσει την πρόταση τους στην Μίντζιλαντ κι από την στιγμή που το πρωτάθλημα στην Δανία έλαβε τέλος, τότε πολύ σύντομα θα ξέρουμε την κατάληξη αυτού του σήριαλ αν θα είναι αρνητική, ή θετική.