Home TOP NEWS Σήμερα πετάει για Αθήνα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Σήμερα πετάει για Αθήνα η ΟΜΟΝΟΙΑ


Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το απόγευμα σήμερα και μέχρι την Πέμπτη (30/7) το πρωί θα βρίσκεται στην Αθήνα, με την πτήση των “πρασίνων” να αναχωρεί στις 15:45 από την Κύπρο.

Όσοι θα μεταβούν στην Ελλάδα, αναμένεται ότι θα πάρουν μερικές ανάσες από το ταξίδι και αύριο Τετάρτη (29/7) θα κατεβούν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για να τα πουν σε ένα σπουδαίο και συνάμα πολύ δυνατό φιλικό, με τους πρωταθλήτες Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Από την στιγμή που οι “πράσινοι” μέσα σε ένα 24ωρο θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι λογικό ότι θα παραμείνουν Κύπρο κι αυτοί θα είναι που θα κληθούν να αγωνιστούν στο φιλικό της Πέμπτης (30/7) κόντρα στην Ζαλαεγκερζέγκι, το οποίο θα λάβει χώρα στο “Αμμόχωστος”.

Πάντως η λογική λέει ότι, ο Μπεργκ στο πιο δυνατό τεστ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτή την περιόδο προετοιμασίας, το οποίο θα είναι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αναμένεται να κατεβάσει “βασική” ενδεκάδα, Ευρώπης και πρωταθλήματος, καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει πρόβα τζενεράλε ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Διαβάστε κι αυτό:Η ενδεκάδα με Εθνικό ίσως φανερώνει τις προθέσεις Μπεργκ με Ολυμπιακό Πειραιώς!