Home TOP NEWS Τα ταλέντα είναι εδώ έτοιμα να βοηθήσουν!

Τα ταλέντα είναι εδώ έτοιμα να βοηθήσουν!


Στο Σαββατιάτικο φιλικό με την Δόξα Κατωκοπιάς είδαμε αρκετά ταλέντα, βγαλμένα από  τα “σπλάχνα” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και μάλιστα αρκετοί από αυτούς είχαν και πολύ καλή παρουσία στα λεπτά που αγωνίστηκαν.

Συγκεκριμένα από τους 23 ποδοσφαιριστές συνολικά που έπαιξαν στο πρώτο φιλικό για την φετινή σεζόν οι επτά ήταν νεαροί και πρόκειται για τους Κακουλή, Λοίζου, Αντρέα Σάββα, Άγγελο Ζευκή, Βενιζέλου, Χαραλάμπους και Τζιωνή.

Σε αυτή την φάση που βρίσκεται η προετοιμασία σίγουρα δεν μπορούμε να εξάγουμε και πολλά πολλά συμπεράσματα ή να κρίνουμε ατομικά τον κάθε ένα ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ που είναι κι ο αρμόδιος να κρίνει, με αυτά που είδε από τα νεαρά ταλέντα που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, μόνο ικανοποίηση και χαρά θα πρέπει να νιώθει.

Ο Νορβηγός κόουτς και οι συνεργάτες του πάντως, έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους (από την προετοιμασία), ότι θέλουν να δώσουν χώρο και ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κι αυτό που είδαμε στο πρώτο δείγμα γραφής του «τριφυλλιού» για την φετινή σεζόν το επιβεβαιώνει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Πάντως τα νεαρά ταλέντα των «πρασίνων» φανέρωσαν μερικές από τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο και με την συνολική απόδοση τους έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει παρόν και μέλλον και μπορεί σε κάποια φάση στα επόμενα χρόνια να στηρίζεται και πάνω στα δικά της παιδιά.

Το ταλέντο φαίνεται ότι υπάρχει άφθονο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα τμήματα υποδομής καλούνται να το εξελίξουν έτσι ώστε να μην πάει χαμένο.