Home TOP NEWS Match Report: Ένα ημίχρονο, ισοπαλία και… διακοπή!

Match Report: Ένα ημίχρονο, ισοπαλία και… διακοπή!


Ένα ημίχρονο παίχτηκε στο «Τάσος Μάρκου» καθώς λίγο πριν την σέντρα του δευτέρου ημίχρονου προέκυψε πρόβλημα στον φωτισμό του γηπέδου κάτι που ανάγκασε τις δύο ομάδες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι την στιγμή που είχαμε δράση στο παιχνίδι, δηλαδή μόνο στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν στην ισοπαλία 1-1 με τα εύστοχα πέναλτι του Κίκο στο 23ο λεπτό και του Θεοδόρου στο 45ο λεπτό.

Ο Χένιγνκ Μπεργκ στο φιλικό με την ΕΝΠ παρέταξε την ομάδα μας με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ρίχνοντας στην «μάχη» κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές. Κάτω από την εστία της ομάδας μας αγωνίστηκε ο Κυριακίδης και στην τετράδα της άμυνας οι Περέιρα (δεξιά), Παναγιώτου, Κούσουλος (κεντρικοί αμυντικοί) και Κίκο (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση οι Βενιζέλου, Χρίστου και Χαράλαμπος, ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Τζιωνής (αριστερά), Σάββα (δεξιά) και Ζευκής.

Το πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που στάθηκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο αυτό που της έλειψε ήταν στο να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Πέτρου και να φτιάξει κάποια μεγάλη φάση στο παιχνίδι.

Από την άλλη η ΕΝΠ κράτησε λίγο περισσότερο μπάλα σε σχέση με την ομάδα μας όμως κι αυτή δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χαραλάμπου Κυριακίδη.

Στο 23ο λεπτό ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ στις λίγες επισκέψεις της στην αντίπαλη περιοχή κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον Κίκο. Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων, ανατράπηκε από αντίπαλο και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κατευθείαν την άσπρη βούλα. Ο Κίκο ήταν αυτό που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και κατάφερε με μια δυνατή εκτέλεση να στείλει την μπάλα στο πλεκτό της ΕΝΠ ανοίγοντας το σκορ.

Μετά το γκολ που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ η «ξηρασία» των καλών φάσεων στο παιχνίδι συνεχίστηκε κι από τις δύο ομάδες, μέχρι που φτάσαμε στο 45ο λεπτό όταν ο Προκοπίου έδειξε και πάλι την άσπρη βούλα μετά από μαρκάρισμα του Κούσουλου πάνω στον Μαρκόσκι. Αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι των «βυσσινί» ήταν ο Θεοδώρου και παρά την προσπάθεια του Κυριακίδη έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 1-1.

Μέχρι την λήξη του πρώτου 45λέπτου δεν καταγράψαμε άλλη καλή φάση και το 1-1 ουσιαστικά ήταν το αποτέλεσμα που «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο ημίχρονο.

Δεύτερο ημίχρονο

Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε δράση, αφού ο αγώνας διακόπηκε λόγω προβλήματος στον φωτισμό του «Τάσος Μάρκου».

Συμπερασματικά:

Από την στιγμή που δεν είχαμε εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για την εικόνα των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για το πρώτο ημίχρονο μπορούμε να πούμε ότι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στάθηκε αρκετά καλά και έδειξε διάθεση σε αρκετά χρονικά σημεία.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κυριακίδης, Περέιρα, Παναγιώτου, Κούσουλος, Κίκο, Βενιζέλου, Χρίστου, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Σάββα και Ζευκής.

ΕΝΠ: Πέτρου, Κυνηγόπουλος, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Μουλαζίμης, Μπελόνε, Κοσμά, Κολοκούδιας, Θεοδώρου, Κωνσταντίνου και Μαρκόσκι.