Home TOP NEWS Μπεργκ: «Αυτή η νίκη ανήκει σε όσους έχουν στην καρδιά τους την...

Μπεργκ: «Αυτή η νίκη ανήκει σε όσους έχουν στην καρδιά τους την ΟΜΟΝΟΙΑ»


Μίλησε για τον αγώνα μετά το τέλος του ο Χένινγκ Μπεργκ. ΕΜφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας και βεβαίως τη νίκη και την πρόκριση.

Είπε ο Χένιγνκ Μπεργκ:

«Είμαι πολύ χαρόυμενος, ενθουσιασμένος με την ομάδα διότι όλοι έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στο παιχνίδι και στην προετοιμασία για αυτό το ματς. Έδειξαν όλοι μεγάλη αφοσίωση και αυτή είναι μία νίκη που ανήκει σε όλους όσοι έχουν στην καρδιά τους την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε πολύ χαρόυμενοι με την απόδοση και την πρόκριση, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Λέγκια. Είναι ένα ωραίο βράδυ. Τώρα προχωράμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ότι είμαστε στον  τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα φανταστικό επίτευγμα για την ομάδα μας».

Ποια ήταν η πιο σημαντική στιγμή στο παιχνίδι;  «Είναι δύσκολο να πω διότι υπήρξαν πολλές φάσεις κλειδιά. Νοιμίζω ήταν καλή η νοοτροπία μας. Είχαμε σχστή σκέψη, πίστη και αυτοπεποίηθηση, αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις του αγώνα και την αντίπαλο μας και ήμασταν ικανοί να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ήταν πολύ σημαντικό. Ο τρόπος που πετύχαμε τα γκολ μας έδειξε και την ποιότητα μας. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να αναφερθώ σε μία φάση. Σε γενικές γραμμές ήρθαμε εδώ με σωστή νοοτροπία και ήμασταν έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Όλοι ήταν έτοιμοι για αυτό τον αγώνα και νόμιζω αυτό ήταν το σημαντικό».

Οι δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο από το 3:40