Home TOP NEWS Post Game: Χρήσιμο το χθεσινό φιλικό, δύο διαφορετικά πρόσωπα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο...

Post Game: Χρήσιμο το χθεσινό φιλικό, δύο διαφορετικά πρόσωπα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Αμμόχωστος»


Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πολλές ευκαιρίες, οι ποδοσφαιριστές μας είχαν μπόλικη διάθεση και έβγαλαν μία καλή εικόνα στο γήπεδο.

Πολύ κινητικός ήταν ο Κακουλλής ο οποίος ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις και ο λόγος για τον οποίο δεν μπόρεσε να σκοράρει έχει όνομα και επίθετο. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας Ρόμπερτ Βεσελόφσκι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και στέρησε πάμπολλες φορές το γκολ από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα μας η οποία είχε ως κορυφαίο της τον Τιάγκο. Ο Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, πήρε πάνω του πολλές προσπάθειες, ήταν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του, έπαιξε με ταχύτητα ενώ βοήθησε και αμυντικά όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ οπισθοχώρησε. Πολύ καλός σε εκείνη την πλευρά και ο Λέτσιακς ο οποίος διένυσε αμέτρητες φορές την γραμμή.

Στο δεξί άκρο ο Μαυρίας μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι ως ακραίος μεσοεπιθετικός όμως αποχώρησε τραυματίας και αντικαταστάθηκε από τον Λοιζου. Ο Χούμποτσαν έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αμυντικά ήταν αδιαπέραστος ωστόσο δεν ανέβαινε για να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά, παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Σχεδόν όλο το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περνούσε από τα πόδια του Γιόρντι Γκόμεθ, δίπλα του ο Βίτορ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Αμφότεροι έδειξαν λίγο κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Νέα Σαλαμίνα και είχε στο δεύτερο 45λεπτο την εδαφική υπεροχή.

Ο Μποτεάκ έπαιξε πίσω από τον επιθετικό στο κεντρικό διάδρομο. Κρίνουμε ότι είναι μία θέση που δεν πολυταιριάζει στον Γάλλο, αφού δεν έχει τον όγκο για να παίξει με πλάτη και να γίνει με αυτό τον τρόπο δημιουργικός. Δεν έκανε πολλά πράγματα χθες.

Ο Λοίζου κλείστηκε καλά από την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας  ωστόσο είχε κάποιες καλές προσπάθειες, κυρίως στο διάστημα από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο αντικαθιστώντας τον Μαυρία, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο «έπεσε» όλη η ΟΜΟΝΟΙΑ και φυσιολογικά και αυτός.

Σε ότι αφορά στους δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο Λανγκ ήταν και σε αυτό τον αγώνα σταθερότατος ενώ ο Λολύφτνερ ήταν και σε αυτό τον αγώνα ασταθής. Πρέπει να ανέβει ο Τσέχος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Ντούρις ο οποίος είχε και μία καλή ευκαιρία να σκοράρει. Στο πρώτο του μισάωρο με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε διάθεση για να τρέξει και να παλέψει όμως το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πίσω σε απόδοση σε αυτό το διάστημα, επηρέασε και τον Ντούρις.

Μπήκαν οι Κούσουλος και Τζιωνής και πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής. Τους δύο αυτούς θα τους δούμε και σήμερα κόντρα στην Ένωση.

Το φιλικό είχε την χρησιμότητα του. Είδε καλά, είδε σαφώς και αρνητικά ο Μπεργκ. Εμφάνισε σημάδια κούρασης η ΟΜΟΝΟΙΑ, πράγμα φυσιολογικό για την εποχή. Κρατάμε την πολύ καλή παρουσία τους πρώτου ημιχρόνου και βλέπουμε μπροστά.