Home TOP NEWS Θα χρειαστεί η Ευρωπαϊκή εμπειρία μιας πλειάδας ποδοσφαιριστών!

Θα χρειαστεί η Ευρωπαϊκή εμπειρία μιας πλειάδας ποδοσφαιριστών!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 4χρόνια και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 10 στοχεύοντας μακρία και συγκεκριμένα μέχρι τους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.


Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από το αποψινό κόντρα στην Αραράτ. Ως γνωστόν τα παιχνίδια από τον πρώτο μέχρι και τον τρίτο προκριματικό θα είναι μονά, συνεπώς τα λάθη θα απαγορεύονται αν θέλουν οι “πράσινοι” να πάρουν μακρία την Ευρωπαϊκή βαλίτσα.

Για το πιο πάνω φυσικά το “τριφύλλι” εννοείται στο παιχνίδι που θα προηγηθεί με την Αραράτ και με την ευχή όλων και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν, θα χρειαστούν οι Ευρωπαϊκές εμπειρίες μιας πλειάδας ποδοσφαιριστών που έχει στο ρόστερ της αυτή την στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Φαμπιάνο 22 συνολικά Ευρωπαϊκές συμμετοχές: Ο τερματοφύλακας Φαμπιάνο αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα 8 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μίκαελ Λούφτνερ 15 Ευρωπαϊκές συμμετοχές: Επαιξε 8 φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λανγκ11 Ευρωπαϊκές συμμετοχές: Δεν έπαιξε σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης ο Ούγγρος.

Γιαν Λέτσιακς: αγωνίστηκε 22 φορές σε ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και άλλες 16 σε προκριματικούς αγώνες.

Χάρης Μαυρίας: Ο Ελλαδίτης έχει 12 Ευρωπαϊκές συμμετοχέςεκ των οποίων οι 6 σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και άλλη μία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τόμας Χούμποτσαν: Έπαιξε συνολικά 49 φορές σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. 21 φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και 17 φορές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Γιόρντι Γκόμεθ: Ο Ισπανός αγωνίστηκε 10 φορές σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, 6 στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Βίτορ Γκόμες:Ο Πορτογάλος έχει μικρή Ευρωπαϊκή εμπειρία αφού αγωνίστηκε σε μόλις 2 παιχνίδια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Έρικ Μποτεάκ: Ο Γάλλος είχε κι αυτός λίγες Ευρωπαϊκες εμπειρίες όταν αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League με την φανέλα της Νις.