Home TOP NEWS «Σήμερα θα επιδιώξουμε να είμαστε πιο παραγωγικοί»

«Σήμερα θα επιδιώξουμε να είμαστε πιο παραγωγικοί»


Μίλησε στην κάμερα της cytavision ο αθλητικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Νεόφυτος Λάκρου και έκανε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα… Η ομάδα μας έχει πετύχει τεράστια πράγματα αυτή τη σεζόν και θα αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε εμείς το άγχος. Ο αντίπαλος έχει προβάδισμα, το είχε από την αρχή όμως τώρα είναι πιο ισχυρό. Θα το παλέψουμε.

Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα… Δεν είναι θέμα δίκαιο ή άδικο. Για να γίνει υπέρβαση θα πρέπει να είσαι αψεγάδιαστος για να μπορέσεις σε 2 αγώνες να αποκλείσεις ένα αντίπαλο καλύτερο από σένα.Δεν είμασταν αψεγάδιαστοι όμως κάναμε καλή προσπάθεια και οι συγκυρίες δεν μας ευνόησαν. Χρειαζόταν το κάτι παραπάνω που εμείς δεν δώσαμε, ελπίζουμε να το δώσουμε σήμερα.

Για τιε δύο απουσίες… Δεν θα αλλάξει κάτι στην απόδοση της ομάδας. Ευελπιστούμε ότι αυτοί που θα πάιξουν θα αποδώσουν το μέγιστο για να μπορέσουμε σαν ομάδα να είμαστε αυτοί που πρέπει. Δεν μας απασχολούν αυτοί που λείπουν αλλά αυτοί που πάιζουν.

Για την προσέγγιση…  Ήταν μία προσέγγιση στην Αθήνα φυσιολογική. Και να μην το επιδιώκεις μερικές φορές σε αναγκάζει ο αντίπαλος να είσαι αμυντικός στο γήπεδο. Σήμερα ίσως δούμε κάτι διαφορετικό και ελπίζουμε πως θα είμαστε σήμερα πιο παραγωγικοί.

Για το ρόστερ για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάιξει σε διπλό ταμπλό… Θα πρέπει να στοχεύσουμε έναν έκ των δύο στόχων. Θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από τον όποιο όμιλο, διότι για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε τον αριθμό ποντων που βοηθά στις επόμενες Ευρωπαϊκές κληρώσεις όμως θέλουμε να διατηρηθούμε και στους εγχώριους στόχους μας.