Home TOP NEWS Συνεχίζουν το “σκανάρισμα” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι Σέρβοι!

Συνεχίζουν το “σκανάρισμα” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι Σέρβοι!


Όσο πλησιάζει η ημέρα για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Ερυθρό Αστέρα είναι λογικό οι δύο ομάδες να περνάει από “κόσκινο” η μια την άλλη.

Σέρβικο δημοσίευμα της Mozzartsport.com το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και φέρει τίτλο “Το θαύμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λοΐζου, σπάει τα ρεκόρ”, ασχολείται για τους νεαρούς της ομάδας μας, Τζιωνή και Λοίζου που αγωνίστηκαν απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Αρχικά οι Σέρβοι ασχολήθηκαν με τον Μαρινό Τζιωνή αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο νεαρός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ «Με λίγη τύχη, θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ ο Τζιωνής». Στην συνέχεια στην συζήτηση μπαίνει ο Λοίζος, τον οποίο οι Σέρβοι χαρακτηρίζουν wonderkid, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν ότι είναι ο νεαρότερος που φόρεσε μέχρι στιγμής την φανέλα της Εθνικής.

Τέλος να οι Σέρβοι στο σχετικό τους δημοσίευμα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και για τον τεχνικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χένινγκ Μπεργκ σημειώνοντας ότι είναι ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις οδηγίες του να ξεδιπλώσει το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.