Home TOP NEWS Μετά το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα φύγει ο Τομανέ

Μετά το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα φύγει ο Τομανέ


Άλλη μια αποχώρηση αναμένεται να προκύψει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αυτή πρόκειται να γίνει μετά την 16η Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συγκεκριμένα από τους “ερυθρόλευκους” της Σερβίας θα αποτελέσει παρελθόν και ο 27χρόνος Πορτογάλος επιθετικός, Τομανέ ο οποίος θα μετακομίσει στην τουρκική Σάμσουνσπορ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport-fm.gr:

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα αναμένεται να αποτελέσει ο Πορτογάλος επιθετικός, Τομανέ, μετά το ματς με την Ομόνοια για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Θέμα χρόνου αποτελεί η αποχώρηση του Τομανέ από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός που έχει περάσει και από την Ελλάδα με τη φανέλα του Παναιτωλικού, τα έχει βρει σε όλα με την τουρκική Σάμσουνσπορ και ο 27χρονος αναμένεται να αποχωρήσει μετά το ματς με την Ομόνοια.

Οι πρωταθλητές Σερβίας δεν θέλουν να τον χάσουν πριν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς δεν θα προλάβουν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Η συμφωνία των δύο ομάδων έχει επιτευχθεί στις 600.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι από το Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας θα προκύψει ο αντίπαλο του Ολυμπιακού για τα play-off του Champions League.