Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής (Στιγμιότυπα/Βαθμολογία)

Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής (Στιγμιότυπα/Βαθμολογία)


Στο 0-0 έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΕΝΠ και από την 2η θέση της βαθμολογίας έπεσε στην 4η θέση έχοντας φυσικά ένα παιχνίδι σε εκκρεμότητα αυτό της 5ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Στο παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή και με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής η Πάφος FC επικράτησε με 3-0 της Καρμιώτισσας, με την ομάδα της Πάφου να ανεβαίνει στην 7η θέση με 11 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Καρμιώτισσας έμεινε στους 6βαθμούς και στην 11η θέση.

Το Σάββατο συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα με άλλες δύο αναμέτρησεις. Ο Απόλλωνας νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα η οποία “βυθίστηκε” στον πάτο της βαθμολογίας, ενώ ο Απόλλωνας παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες χρωστάνε από ένα παιχνίδι στο πρώταθλημα με ΟΜΟΝΟΙΑ και Ερμή αντίστοιχα.

Στο άλλο παιχνίδι η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Ερμή με 0-2 με την ομάδα της Λάρνακας να ανεβαίνει στην 3η θέση με 16βαθμούς σε 8 παιχνίδια και τον Ερμή να μένει στους 7βαθμούς και στην 10η θέση έχοντας φυσικά παιχνίδι λιγότερο.

Την Κυριακή έγιναν αλλα τρία παιχνίδια. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Ανόρθωση νίκησε τον Αποέλ με 0-2 με την ομάδα του Κετσπάγια να ανεβαίνει στην 2η θέση με 16 βαθμούς σε επτά παιχνίδια, ενώ ο Αποέλ γνώρισε την 2η διαδοχική του ήττα και έμεινε στην 9 θέση με 8βαθμούς σε 7 αγώνες.

Το άλλο ματς της ημέρας ήταν αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΕΝΠ, όπου η ομάδα μας κόλλησε στο 0-0 και έχασε δύο βαθμούς και παράλληλα έπεσε στην 4η θέση με 15βαθμούς σε επτά παιχνίδια, ενώ η ΕΝΠ ξεκόλλησε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας συνέχισε με νίκη στο πρώταθλημα κερδίζοντας εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας. Οι “μαυροπράσινοι” με τη νίκη τους αυτοί είναι έφτασαν τους 12βαθμούς και είναι στην 6η θέση, ενώ Εθνικός Άχνας είναι στα χαμηλά της βαθμολογίας με 4βαθμούς.

Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής η ΑΕΛ επικράτησε της Δόξας με 1-2 με τους “γαλαζοκίτρινους” να ανεβαίνουν στην 5η θέση με 15βαθμούς, η ομάδα της Δόξας έπεσε στην 8η θέση με 11βαθμούς.

Η βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική:

***Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη θα διεξαχθούν άλλα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν και είναι αυτά της Νέας Σαλαμίνας με τον Ερμή και του Εθνικού Άχνας με την Ανόρθωση.