Home TOP NEWS Πάμε να απολαύσουμε και να χαρούμε το παιχνίδι!

Πάμε να απολαύσουμε και να χαρούμε το παιχνίδι!


Με το παιχνίδι στην Ολλανδία κόντρα στην PSV η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ολοκληρώθει το Ευρωπαϊκό της ταξίδι, ταξίδι το οποίο ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο από την Αρμενία.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ αυτό που έχουν να κάνουν αύριο είναι, να απολαύσουν και να χαρούν το παιχνίδι και να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα χαρίσει στην Κύπρο βαθμούς και στην ομάδα μας χρήματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στην Ολλανδία με την ψυχολογία στο ζενίθ, μετά από την μεγάλη νικη της κόντρα στον Αποέλ, παιχνίδι στο οποίο κατάφερε να τσακίσει την προϊστορία και να σπάσει μια κακή παραδόση που κρατούσε εδώ και 7 χρόνια και 8 μήνες.

Τέλος για τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ στο αυριανό παιχνίδι, αναμένουμε ότι ο Νορβηγός τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Αποέλ, καθώς προέχει το πρωτάθλημα, καθώς χρειάζεται να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μετά τισ συνεχόμενες αποτυχίες με ΕΝΠ, Ολυμπιακό, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε τέτοια παιχνίδια και να προσφέρουν κι αύριο αναμένουμε ότι ο Μπεργκ θα παρουσιάσει την ομάδα μας με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, όπως έπραξε και με τον ΠΑΟΚ.

Το λέμε και το ξαναλέμε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε από το παιχνίδι, πάμε να το απολαύσουμε, να το χαρούμε και να κερδίσουμε μέσα από αυτό τις εμπειρίες για μια μελλοντική μας παρουσία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.