Home TOP NEWS Δεν αργεί η μέρα που θα κάνει ντεμπούτο ο Τσέποβιτς!

Δεν αργεί η μέρα που θα κάνει ντεμπούτο ο Τσέποβιτς!


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Μάρκο Τσέποβιτς διανυεί την δεύτερη βδομάδα του στο “Ηλίας Πούλλος” κι όσο περνάνε οι μέρες ανεβάζει όλο και περισσότερο ρυθμούς για να μπορεί να φτάσει στον βαθμό ετοιμότητας πού τον θέλει ο προπονητής του.

Αν εξαιρέσουμε το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο οποίο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, στα παιχνίδια με Απόλλωνα(εντός) και ΑΕΛ(εκτός) ήταν στον πάγκο αλλά δεν πήρε λεπτά συμμετοχής, ενώ χθες παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα του Τσιρείου.

Ο Χένινγκ Μπεργκ το αναφέραμε και πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Τσέποβιτς από την κοινή τους θητεία στην Βίντεοτον και είμαστε σίγουροι ότι στα επόμενα παιχνίδια ο Νορβηγός κόουτς θα αρχίσει σιγά – σιγά να του δίνει λεπτά συμμετοχής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν θα έχει μπροστά της ένα βατό πρόγραμμα με αντιπάλους όπου στον πρώτο γύρο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο τις έλειπε η ουσία που ήταν το γκολ.

Ο Τσέποβιτς αποκτήθηκε για να δώσει περαιτέρω βάθος και λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και θεωρούμε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί με ομάδες που είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Τσέποβιτς να παίξει και γιατί όχι να αρχίσει να “χτίζει” και μια καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα στα Κυπριακά γήπεδα.