Home TOP NEWS Ρόστερ που βάζει… δύσκολα στον Μπεργκ

Ρόστερ που βάζει… δύσκολα στον Μπεργκ


Σε λίγο θα ανακοινωθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ η ολοκλήρωση της προετοιμασίας και όπως σε κάθε αγώνα ο Χένιγνκ Μπεργκ θα έχει μαζί του την 20άδα των ποδοσφαιριστών που επιλέγει.

Στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό επιστρέφουν από τιμωρία οι Ασάντε και Λανγκ οι οποίοι θα είναι ασφαλώς στην αποστολή, ως εκ τούτου δύο από τα παιδιά που ήταν στο Παραλίμνι θα μείνουν εκτός.

Η σταθερότητα, η πολύ καλή απόδοση και ο χαρακτήρας που βγάζουν όλοι οι παίκτες στους τελευταίους αγώνες είναι δεδομένο ότι βάζει τον Μπεργκ σε προβληματισμό σε ότι αφορά στον καταρτισμό της εντεκάδας.

Δεν είναι μόνο αυτοί που επιστρέφουν από τιμωρία που διεκδικούν θέση. Είναι και οι παίκτες που μπήκαν στο Παραλιμνι ως αλλαγή. Λοϊζου, Ντούρις, Κούσουλος, Τζιωνής ήταν αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν. Ο μικρός έκανε τρομερή εμφάνιση, ο Ντούρις μάλλον είναι αυτός με τις λιγότερες πιθανότητες να είναι στην εντεκάδα ενώ ο Κούσουλος είναι σταθερός μεν, είχε όμως τρομερές εμφανίσεις στους πρόσφατους αγώνες ο Βίτορ. Ο Τζιωνής ήταν βασικότατος στους πρόσφατους αγώνες στους οποίους η ομάδα κατέγραψε επιτυχίες.

Θα είναι πάντως και αυτή την εβδομάδα δύσκολη η πρόβλεψη για την εντεκάδα.